Energiahoito / Reiki

Takaisin hoitojen etusivulle.

Energiahoito / Reiki

Hinta: 35€ / kerta

Energiahoito pyrkii tasapainottamaan kehoa ja mieltä sekä auttamaan rauhoittumisessa tuoden hyväksyvää läsnäoloa keholle ja mielelle. Energiahoidossa hoitaja kanavoi hoidettavaan elämänenergiaa ja edistää sen virtaamista hoidettavan kehossa. Perinteisesti reikihoito on energiahoitoa, jossa hoitaja pitää käsiään kehon jokaisen pääenergiakeskuksen (chakran) kohdalla muutaman minuutin ajan kanavoiden universaalia elämänenergiaa hoidettavaan. Hoidon tarkoituksena on aktivoida kehon oma luonnollinen paranemis- ja elpymisprosessi sekä edesauttaa erilaisten tukosten puhdistumista.

Energiahoito on lempeä ja helppo tapa muistuttaa itseään hetken hengähdystauosta keskellä kiireistä arkea. Hoito voi auttaa sairauksista ja stressistä johtuvien energiatukosten avaamisessa ja rentouttamisessa. Hoito voi vaikuttaa sekä fyysisellä että henkisellä tasolla.

Energiahoito voi aktivoida, syvärentouttaa ja / tai rauhoittaa kehoa ja mieltä. Hoito voi muun muassa. helpottaa stressiä ja ahdistusta sekä lievittää väsymystä ja uupumusta sekä lieventää kipuja. Usein energiahoito antaa hoidettavan keholle ja mielelle juuri sitä, mitä henkilö sillä hetkellä tarvitsee. Energiahoito tuntuu usein hoidettavan esimerkiksi lämpönä tai energian virtauksena kehossa.

Teen hoitoja kurssikeskus Luovan Kasvun studiossa hoitopatjalla. Kesällä hoito on myös mahdollista tehdä ulkona pihamme omenapuiden alla.

Tervetuloa energiahoitoon kurssin tai tapahtuman yhteydessä ja tietenkin muutenkin! Ota yhteyttä!

Ajanvaraus:
Vea Vainio, 0408402900
vea_vainio@hotmail.com
www.veavainio.com