Keho tanssii keväässä -illat Luovassa Kasvussa

“Your body is the only place where no one’s been before you”
Keriac

Niinpä! Siksipä Luovan Kasvun tanssikeväässä lähdetään tutkimusmatkalle kehoon! Torstaisin 27.4. alkaen luvassa tanssi- ja liikeimprovisaatioon, kehotietoisuuteen, keho-mieli -yhteyteen ja orgaaniseen liikkeeseen keskittyviä harjoituksia. Herättelemme yhdessä kehot hereille, eläviksi, virtaaviksi, valmiina vastaanottamaan kesän!

Tänä torstaina teemana on rentous ja hengitys liikkeessä. Haemme rentoutta liikkeeseen lattiatyöskentelyn avulla ja tutkimme lapsenomaista tapaa liikkua pehmeästi ylös ja alas. Avaamme myös hengitystä ja sen yhteyttä sulavaan liikkeeseen. Hengitys ja rentous auttaa kehoa mukautumaan liikkeen virralle. Päätämme harjoituksen omaan tanssiin/liiketutkiskeluun musiikin inspiroimana. Illan ohjaa Eveliina Sivonen.

Illat ovat suunnattuja aikuisille tanssi- tai liiketaustaan katsomatta.Lämpimästi tervetuloa sellaisena kuin olet!

Aika: Torstaisin klo 18.00-19.30.
Ensimmäinen kerta 27.4.
Paikka: Luova Kasvu, Vanhankartanontie 45, Espoo
Osallistumismaksu: 5 € / kerta.

Tapahtuma fb:ssä

Seuraavat illat ja ohjaajat:
1.6. Eveliina
8.6. tauko
15.6. Eveliina
20.6. Vea (huom! TO)

Tapahtumaa tukee Espoon kaupungin kulttuurilautakunta.

Ohjaajista:

MiinaMaria Aalto-Setälä on tanssija ja somaattisten menetelmien ohjaaja, jonka intohimona on aidon yhteyden luominen ihmisten välille erityisesti instant composition -tyyppisen tanssi-improvisaation keinoin. Tanssi on hänelle keino ylittää rajoja sekä kohdata syvästi, ytimiä myöten. Tanssi on hänelle myös väylä elinvoiman herättämiseksi ja kehollisen viisauden avaamiseksi.

Vea Vainio on tanssija ja toimintaterapeutti. Työssään hän tuo ihmisiä yhteen ohjaamalla heille tanssi- ja liike- sekä improvisaatio- ja rentoutusharjoituksia, kuten äänimaljarentoutusta yhdistäviä työpajoja. Yksi Vainion intohimoista on paritanssin ja improvisaation yhdistäminen sekä osallistujien kannustaminen oman tanssin ja liikkeen löytämiseen. Tanssissa Vainiota inspiroi mm. struktuurin ja vapauden tasapaino.
//  www.veavainio.com