Lasten tanssiteatteri 6-9-vuotiaille

LASTEN TANSSITEATTERI
6-9-vuotiaille torstaisin koko syksyn ajan

Ajankohta: 31.8.-14.12.2017
31.8. Avoimet ovet ( Maksuton )
HUOM! Ei tuntia 7.9. ja 19.10.

Kellonaika: 17.00-18.00

Kutsumme 6-9-vuotiaat lapset mukaan tanssimaan ja liikkumaan Luovan Kasvun kauniiseen hirsistudioon.

Luovan Kasvun järjestämä lasten tanssiteatteri on monipuolinen kokonaisuus, jossa yhdistyvät fyysinen teatteri, tanssi ja kehotietoisuus.

Tunneilla tanssitaan, ilmaistaan ja leikitään teatteripelien merkeissä. Osan tunnista olemme tutkijoita. Huomioimme ihmeellistä liikkuvaa kehoamme kokonaisuutena. Herättelemme kehotietoisuutta mielikuvien siivittämillä liikeharjoituksilla, sekä tutkimme mm. liikkuvaa luurankoamme, hengitystämme ja aistiemme merkitystä.

Aiheita käsitellään leikkimielisesti ja luovasti lapsen maailman kautta. Leikki ja ilmaisutaito rikastuttavat mielikuvitusta, vapauttavat jännitystä ja kehittävät sosiaalisia taitoja.

Syksyn aikana esitämme toisillemme pieniä liikkeellisiä tarinoita ja kuvia lapsia inspiroivista aiheista.

Jokaiselle tunnille tarvitset liikkumiseen sopivat mukavat vaatteet päälle ja oma juomapullo mukaan.

2.11 vietämme kekrijuhlaa ja tutustumme kekriajan perinteisiin. Syyskauden päätteeksi kutsumme lapset ja heidän perheensä yhteiseen pikkujoulun viettoon Luovaan Kasvuun. Illan aikana esitetään syksyn aikana valmisteltuja lyhyitä esityksiä koko pikkujoulu-väelle.

Ohjaajina: Vea Vainio ja Eveliina Sivonen.

Hinta: 155€ (sis. alv 10%)
yhteensä 14 kertaa

31.8 ovet avoinna kaikille, jotka haluavat tulla kokeilemaan. Tutustumiskerta on maksuton ja ei velvoita sitoutumaan koko syksyyn. Paikalle voi tulla 16.30, jolloin mahdollisuus tutustua Luovaan Kasvuun, ohjaajiin ja kysyä tarvittavia asioita kurssiin liittyen.

Ilmoittautumiset avoimien ovien iltaan ke 30.8. mennessä.
Sitovat ilmoittautumiset koko syyskaudelle 10.9. mennessä.
osoitteeseen vea_vainio@hotmail.com.

Ilmoittautumisen yhteydessä, kerrothan lapsesi nimen, iän ja jommankumman vanhemman puhelinnumeron. Jos lapsella on jotain erityistarpeita, mikä tulisi huomioida opetuksessa, kerrothan myös näistä

Lämpimästi tervetuloa!

Osoite: Vanhankartanontie 45, 02920 Espoo

Lisätietoja Eveliina Sivonen, 0445009375

~~~~

Ohjaajista:

Vea Vainio on espoolainen tanssija ja toimintaterapeutti. Tanssillisen tutkimusmatkansa Vainio aloitti jo lapsena tanssien ja liikkuen innokkaasti sekä sisällä että ulkona. Tanssimatka jatkui Saksaan Freiburgiin, jossa hän opiskeli tanssi-improvisaatiota vuosina 2013-2015. Tämän jälkeen Vainio on työskennellyt eri-ikäisten lasten, nuorten, aikuisten ja vanhusten parissa tuoden liikettä, tanssia ja rentouttavia hetkiä osaksi heidän arkeaan. Vainio on mm. ohjannut Naura Tanssi Hengitä – ja Naurukaravaani-työpajoja kouluihin ja päivökoteihin, hoivakoteihin ja päivätoimintakeskuksiin yhteistyössä ystävänsä Noora Västisen kanssa. Työpajoissa yhdistyy naurujooga, tanssi, liike ja leikki sekä rentoutuminen. / www.veavainio.com

~~~~
Eveliina Sivonen on Pohjois-Karjalainen liike-ilmaisuun erikoistunut tanssi- ja teatteritaiteilija, sekä ohjaaja. Eveliina aloitti tanssillisen tutkimusmatkansa esitystaiteen parissa 2002 Wienissä Academy of Living Movement koulussa. Hänen opintojensa pääpainona oli liike ja tanssi-ilmaisu, eurytmia, sekä ryhmälähtöinen esitysprosessi.
Tällä hetkellä häntä inspiroi tutkia orgaanista liikettä ja luonnollista liikkeen virtaa, sekä kehon ja mielen yhteyttä.
Viime vuosina Eveliina on syventynyt ohjaajuuteen teatteri – ja kasvatus opintojen parissa, sekä satuteatteriproduktioissa. Taiteellisessa työssään häntä inspiroi myyttinen maailmankuva ja sadut. Teatteri-ohjaajana hänen tekemisen lähtökohtana ovat fyysinen ilmaisu, visuaalisuus, sekä äänimaisemat.