Lasten tanssillinen päivä

Luovan Kasvun Keho tanssii keväässä kutsuu nyt myös lapset tutkimusmatkalle liikkeeseen ja tanssiin Luovan Kasvun kesän tanssipajoissa.

123

Järjestämme tanssillisen päiväleirin 6-12 vuotiaille lapsille.
Päivän aikana toteutamme kaksi tanssillista työpajaa sekä pelaamme ja leikimme ulkona.

Ensimmäisessä työpajassa lämmittelemme kehoa mielikuvituksen siivittämillä lasten joogaharjoituksilla, sekä herättelemme tietoisuutta omasta kehosta tutkimalla liikkuvaa luurankoamme.

Toisessa työpajassa tutustumme keholliseen ilmaisuun teatterileikkien ja luovan tanssin keinoin. Päivän lopuksi esitämme toisillemme pieniä liikkeellisiä tarinoita ja kuvia. Lopetamme päivän yhteisellä leikkituokiolla ulkona.

Toteutamme työpajat osittain kahdessa ryhmässä.

Päivän aikataulu kummallekin ryhmälle:
Tiistaina 13.6. klo 11-14.30
11-12 ensimmäinen työpaja
12-13 välipalatauko
13-14 toinen työpaja
14-14.30 yhteinen loppuleikki

Ryhmä 1 on suunnattu 6-9-vuotiaille lapsille ja ryhmä 2 10-12-vuotiaille lapsille.

Hinta: 12 e / Päivä ( sisältää pienen välipalan )

Päivän ohjaavat tanssijat Vea Vainio ja Eveliina SIvonen.

Ilmoittautumiset 11.6 mennessä osoitteeseen vea_vainio@hotmail.com.

Lisätietoja Eveliina Sivonen, 0445009375

Ohjaajista:

Vea Vainio on tanssija ja toimintaterapeutti. Työssään hän tuo ihmisiä yhteen ohjaamalla heille tanssi- ja liike- sekä improvisaatio- ja rentoutusharjoituksia, kuten äänimaljarentoutusta yhdistäviä työpajoja. Yksi Vainion intohimoista on paritanssin ja improvisaation yhdistäminen sekä osallistujien kannustaminen oman tanssin ja liikkeen löytämiseen. Tanssissa Vainiota inspiroi mm. struktuurin ja vapauden tasapaino. Vainio on työskennellyt tämän vuoden ajan toteuttaen muun muassa lasten Naurukaravaani-työpajoja ja aikuisten Naura Tanssi Hengitä -työpajoja, joissa yhdistyy naurujooga, tanssi, liike ja leikki sekä rentoutuminen. www.veavainio.com