Lempeä kehonhuolto -voimaannu syksyssä

LEMPEÄ KEHONHUOLTO -voimaannu Luovan Kasvun syksyssä

Ajankohta: 31.8.-7.12.2017
HUOM! Ei tuntia 7.9. ja 19.10.

Kellonaika: 18.00-20.00

Kutsumme sinut voimaantumaan syksyiselle tutkimusmatkalle kehoon ja mieleen Luovan Kasvun tunnelmallisessa hirsistudiossa!

Lempeä kehonhuolto on yhdistelmä kehonhallintaan, kehotietoisuuteen ja orgaaniseen liikkeeseen keskittyviä harjoituksia, joita tutkimme syksyn ajan vaihtuvin teemoin.

Haemme rentoutta liikkeeseen rauhallisilla kehoa avaavilla harjoituksilla. Vahvistamme kehonhallintaa, huomioiden erityisesti keskivartalon tukea. Osan tunnista tutkimme luonnollista liikettä esim. suhteessa luurankoomme, hengitykseen, kosketukseen tai mielikuviin yksin ja parin kanssatyöskennellen.

Illat ovat suunnattuja aikuisille tanssi- tai liiketaustaan katsomatta. Lämpimästi tervetuloa sellaisena kuin olet!

Luovassa Kasvussa on joogamattoja ja vilttejä, mutta voit ottaa oman mattosi mukaan sekä vesipullon ja liikkumiseen sopivat mukavat vaatteet.

Tuntien ohjaajina toimivat Vea Vainio ja Eveliina Sivonen.

Paikka: Luova Kasvu, Vanhankartanontie 45, Espoo

Hinta:
155€ / koko syksy, yhteensä 14 kertaa
12 € / kertamaksu

Lisätietoja Eveliina Sivonen, 0445009375

Ilmoittautuminen osoitteesen vea_vainio@hotmail.com

Huom! Voit myös tulla yksittäisille tunneille.

~~~~

Ohjaajista:

Vea Vainio on espoolainen tanssija ja toimintaterapeutti. Tanssillisen tutkimusmatkansa Vainio aloitti jo lapsena tanssien ja liikkuen innokkaasti sekä sisällä että ulkona. Tanssimatka jatkui Saksaan Freiburgiin, jossa hän opiskeli tanssi-improvisaatiota vuosina 2013-2015. Tämän jälkeen Vainio on työskennellyt eri-ikäisten lasten, nuorten, aikuisten ja vanhusten parissa tuoden liikettä, tanssia ja rentouttavia hetkiä osaksi heidän arkeaan. Vainio on mm. ohjannut Naura Tanssi Hengitä – ja Naurukaravaani-työpajoja kouluihin ja päivökoteihin, hoivakoteihin ja päivätoimintakeskuksiin yhteistyössä ystävänsä Noora Västisen kanssa. Työpajoissa yhdistyy naurujooga, tanssi, liike ja leikki sekä rentoutuminen. Syksyllä 2017 Vainio aloittaa joogaohjaajaopinnot Purna Yoga Helsingissä. / www.veavainio.com

~~~~
Eveliina Sivonen on Pohjois-Karjalainen liike-ilmaisuun erikoistunut tanssi- ja teatteritaiteilija, sekä ohjaaja. Eveliina aloitti tanssillisen tutkimusmatkansa esitystaiteen parissa 2002 Wienissä Academy of Living Movement koulussa. Hänen opintojensa pääpainona oli liike ja tanssi-ilmaisu, eurytmia, sekä ryhmälähtöinen esitysprosessi.
Tällä hetkellä häntä inspiroi tutkia orgaanista liikettä ja luonnollista liikkeen virtaa, sekä kehon ja mielen yhteyttä.
Viime vuosina Eveliina on syventynyt ohjaajuuteen teatteri – ja kasvatus opintojen parissa, sekä satuteatteriproduktioissa. Taiteellisessa työssään häntä inspiroi myyttinen maailmankuva ja sadut. Teatteri-ohjaajana hänen tekemisen lähtökohtana ovat fyysinen ilmaisu, visuaalisuus, sekä äänimaisemat.