Luova Kasvu

Kurssikeskus ja asuinyhteisö

Luova Kasvu on Espoon Vanhakartanossa sijaitseva asuinyhteisö sekä tapahtuma- ja kurssikeskus. Luovassa Kasvussa asuu vaihtelevasti 5-10 eri-ikäistä aikuista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tervetuloa Luovaan Kasvuun! Kuva: Vea Vainio

Luovan Kasvun asuinyhteisön yhteydessä toimii tapahtuma- ja kurssikeskus Luova Kasvu, jonka toimintaa ylläpitää asuinyhteisön asukkaat. Sekä asuinyhteisön että kurssikeskuksen toiminnassa keskeistä on liike, meditaatio, tanssi ja jooga, kokonaisvaltainen hyvinvointi, yhdessä oleminen, puutarhan ja kasvimaan hoito, hiljentyminen sekä ilon ja leikin kautta eläminen. Läsnäolo, luovuus ja yhteisöllisyys ovat myös tärkeä osa toiminnan arvoja. Järjestämme erilaisia kursseja ja tapahtumia sekä kutsumme ulkopuolisia opettajia pitämään kursseja.

Vuokraamme tilojamme ulkopuolisille kurssien ja tapahtumien järjestäjille. Lue lisää täältä!.

Luovan Kasvun on vuonna 1980 alunperin perustanut modernin tanssin uranuurtaja, tanssija ja koreografi Riitta Vainio. Tustustu lisää Luovan Kasvun historiaan ja sen perustajaan Riitta Vainioon.

Esitys- ja työpajatoiminta

Luovassa Kasvussa ja sieltä käsin toimivat  Klovni Rosalii sekä tanssija, tanssin ohjaaja ja toimintaterapeutti Vea Vainio.

Yhteystiedot ja yhteydenotot

Vea Vainio, vea_vainio@hotmail.com, 0408402900
Anna Backholm, anna.backholm@gmail.com, 0405362946